"Waar ga je Van Persie opstellen in een 4-3-3 systeem"

19 Juni 2017 22:01
© ProShots

Robin van Persie kan deze zomer in de voetsporen treden van Dirk Kuyt door Fenerbahçe te verruilen voor Feyenoord. Zijn comeback levert veel euforie op, maar Geert den Ouden is vooral sceptisch.

Den Ouden plaatst een aantal vraagtekens bij een mogelijke terugkeer van Van Persie in De Kuip. "Van Persie heeft het afgelopen seizoen niet alles gespeeld bij Fenerbahçe. Als je van een Manchester United komt, moet je je afvragen of je nog wel zo goed bent", zo vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Van Persie zal in zijn geboortestad een belangrijke rol opeisen. Den Ouden vindt het lastig om de ideale plek aan te wijzen. "Waar ga je hem opstellen in een 4-3-3 systeem. Op 10?", zo vraagt de oud-voetballer en analist zich af.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • voetbalpassion +5 20 Jun 2017 om 12:13 Rang: Supporter
    Wat is het toch vermoeiend om telkens boelshit te lezen van mensen die werkelijk niets zijn van Van Persie.

    De feiten liggen compleet anders maar omdat meneer/men de feiten gewoonweg niet kent, krijg je dit soort wartaal en onzin.

    Oke, klopt rvp speelde niet alles, maar waarom? Omdat hij niet goed genoeg was? Nee omdat zoals gezegd is door onder andere Dick A. rvp gewoon niet alles kan spelen ivm meerdere kleine spierblessures. Na een wedstrijd hersteld hij moeizaam dus heeft langer rust nodig. Ook heeft Dick en ook de staf open gezegd (wat je gewoon leest wanneer je rvp volgt) dat Robin in belangrijke wedstrijden juist werd gebruikt en hij daar ook (zoals hij gewoon had kunnen zien) belangrijk was met goals en assists.

    Zijn kwaliteiten zijn echt nog niet te betwisten en het is jammer dat er te veel mensen die niets zien of weten zoveel roepen en mensen op die manier beïnvloeden op hun mening. maar ja dat is bekend....