SN Exclusief: Mexicaanse topjournalist vertelt over PSV'er Lozano

SN Exclusief: Mexicaanse topjournalist vertelt over PSV'er Lozano
19 Juni 2017 19:30
© ProShots

PSV gaat vanavond of morgen vrijwel zeker al bekend maken dat Hirving Lozano speler van de Eindhovenaren is. In Nederland is men gelijk dolenthousiast: de verwachtingen zijn torenhoog gespannen.

Maar is Lozano wel écht zo goed? Ja. Dat vertelt Daniel Gironés, journalist bij het Mexicaanse FOX Sports, aan SoccerNews.nl. "Lozano is een jonge, getalenteerde, snelle en intelligente speler. Hij is goed vergelijkbaar met 'Tecatito' Corona", doelt Gironés op Jesus Manuel Corona, die van 2013 tot 2015 indruk maakte bij FC Twente in de Eredivisie.

"Hirving is al erg ver voor zijn leeftijd." Zo ver dat zelfs onder meer Manchester City aan hem werd gelinkt. "Maar, zover ik weet, wilde zij niet genoeg betalen voor Lozano. Ze zagen hem meer als een investering", besluit Gironés, die enorm veel verwacht van de flankspeler in het PSV-tricot.


Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Criticaster +43 19 Jun 2017 om 20:36 Rang: Steward
    Wauw, mochten jullie zomaar 2 woorden met deze TOPjournalist wisselen? Daar mogen jullie wel heel trots op zijn, wat een geweldig EXCLUSIEF nieuws!

Meer over