'Eredivisie-nieuwkomer VVV gaat voor zéér beladen transfer'

'Eredivisie-nieuwkomer VVV gaat voor zéér beladen transfer'
19 Juni 2017 18:36
© ProShots

VVV-Venlo kroonde zich afgelopen seizoen tot de kampioen van de Jupiler League, en dus promoveerde het terug naar het hoogste niveau. Om daar te kunnen overleven, wil men de selectie nog stevig gaan versterken.

En daarvoor wordt gekeken naar de grote rivaal uit Limburg, MVV Maastricht. Het Nieuwsblad meldt dat OH Leuven Leroy Labylle terug naar België wil halen, maar dat het wel concurrentie krijgt van VVV. In januari werd VVV óók al aan de Belg gelinkt. Destijds ontkende directeur Marco Bogers de berichten vrij snel.

De 26-jarige Luikenaar genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, maar daar kon hij zich niet doorzetten. Hij trok naar MVV en speelde zich daar in de kijker bij PEC Zwolle, maar daar kon hij niet doorbreken. Labylle keerde terug naar MVV en is er een sterkhouder. Nu lonkt mogelijk dus een tweede transfer naar de Eredivisie voor de vleugelverdediger.
Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over