VI haakt in: 'Vertrek Feyenoorder inderdaad realistisch'

VI haakt in: 'Vertrek Feyenoorder inderdaad realistisch'
19 Juni 2017 14:00
© ProShots

Vleugelverdediger Rick Karsdorp liet zich onlangs in niet mis te verstane bewoordingen uit over de transfergeruchten rond zijn persoontje. De Italiaanse media blijven echter rustig hun artikeltjes schrijven over de Feyenoorder. Een transfer naar de Serie A-topclub AS Roma zou nu wel héél dichtbij zijn.

Technisch directeur Monchi van de Romeinen is naar verluidt al een tijdje in onderhandeling met de clubleiding van Feyenoord. Volgens de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio bedraagt het verschil tussen vraag en aanbod ongeveer twee tot drie miljoen euro. Naar verluidt vraagt Feyenoord ongeveer achttien miljoen euro voor zijn vleugelverdediger, maar wil Roma net wat minder betalen. Het verschil is echter alleszins overbrugbaar geworden.

Karsdorp wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar de Italiaanse Serie A. Ook Internazionale wordt geregeld in verband gebracht met de Nederlander, maar het is niet duidelijk hoe serieus dit precies is. De Nerazzurri werden de laatste dagen ook genoemd als de nieuwe werkgever van Ajacied Kenny Tete, maar volgens de laatste berichten is de club uit Milaan wat dit betreft afgehaakt.

Update 14:00 uur
Na PSV'er Héctor Moreno lijkt ook Rick Karsdorp de Eredivisie te verruilen voor AS Roma. De 22-jarige rechtsback van Feyenoord is volgens Voetbal International inderdaad 'het onderwerp van gesprek bij onderhandelingen' tussen beide clubs.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +678 19 Jun 2017 om 14:45 Rang: Aanvoerder
    ze zijn gek op verdedigers die maar blijven gaan daar in italie dus hij zal daar goed bij passen