Klaassen maakt Everton-fans enthousiast met mooi Ajax-verhaal

Klaassen maakt Everton-fans enthousiast met mooi Ajax-verhaal
19 Juni 2017 12:48
© ProShots

Davy Klaassen speelde afgelopen seizoen een belangrijke rol in het Europese succes van Ajax. De Amsterdammers schopten het tot de finale van de Europa League en in dat toernooi bewees de captain meerdere keren zijn waarde. Vanaf nu speelt hij voor Everton, maar hij is Ajax nog niet vergeten.

"De Europa League-finale spelen was een geweldige ervaring", begint Klaassen tegenover de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "In het begin van het seizoen denk je misschien nog dat de Europa League niet het grootste toernooi is, niet het hoogste niveau heeft. Maar hoe verder we kwamen, hoe mooier het werd. We hebben als jong team heel veel geleerd."

Omdat Everton komend seizoen ook Europees speelt, zou Klaassen dat kunstje kunnen herhalen. "Ja, dat zou heel mooi zijn." Maar eerst moet de vertrokken Ajax-aanvoerder maar eens wennen aan een nieuwe omgeving. "Ik kijk ernaar uit. Het is de grootste competitie. Thuis heb ik de Premier League ook altijd gevolgd. Iedereen in Nederland kijkt de Premier League, voor ons is het de mooiste competitie. Maar de Nederlandse competitie kun je er niet mee vergelijken. Er zit een groot verschil in. We zullen zien hoe ik me ga aanpassen aan de Premier League."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over