Vertrokken PSV'er geeft zijn mening over Ramos en Ronaldo

Vertrokken PSV'er geeft zijn mening over Ramos en Ronaldo
19 Juni 2017 12:36
© ProShots

Héctor Moreno behoedde Mexico zondag op de valreep van een nederlaag tegen Portugal (2-2) in de jacht op de Confederations Cup. De bij PSV vertrokken verdediger werd daardoor vergeleken met Sergio Ramos, maar wil daar zelf niets van weten.

"Ik lijk alleen op Ramos vanwege mijn productie dit seizoen en daar blijft het ook bij", zei Moreno volgens Voetbal International na het 2-2 gelijkspel. "Ik vergelijk mezelf met niemand. Ramos is een fantastische speler. Ik probeer alleen maar een betere versie van Héctor Moreno te zijn."

Moreno kreeg tijdens het duel met Portugal te maken met Ronaldo als tegenstander. "Ik mag me gelukkig prijzen dat ik tegen hem en Lionel Messi heb gespeeld. Maar op het veld probeer ik niet naar de namen te kijken. Ik kijk meer naar mijn eigen team." Volgens Moreno is Ronaldo behoorlijk veranderd. "Zijn conditie en zijn fysiek zijn door de jaren heen veranderd. Hij is minder explosief, maar nog steeds heel snel. Hij heeft zijn stijl veranderd om beslissend te worden."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over