Ajax sluit unieke sponsordeal in China

Ajax sluit unieke sponsordeal in China
19 Juni 2017 10:04
© ProShots

Ajax is er als eerste Nederlandse club in geslaagd om een sponsor aan zich te binden die zich alleen op Chinese social media zal ontplooien. Het Chinese KB88 sluit per 1 juli 2017 aan bij de exclusieve groep van partners van Ajax. KB88 wordt gedurende de seizoenen 2017-2018 en 2018-2019 de officiële Asian Betting Partner van Ajax.

Dat meldt Ajax maandagochtend via de officiële kanalen. Edwin van der Sar: "We zijn verheugd ons nieuwe partnership met KB88 bekend te maken. We kijken voortdurend naar de mogelijkheden om onze groeiende Aziatische fanschare verder te enthousiasmeren en de club wereldwijd te promoten. Na eerdere samenwerkingen met Aziatische bedrijven als CST en Huawei, voelt dit partnerschap heel goed en zien we uit naar deze pan-Aziatische samenwerking."

Omdat de gokmarkt in Nederland nog niet is opengesteld zal de nieuwe sponsor van de Amsterdamse club zich alleen op het Sina Weibo-account van Ajax laten gelden. Sina Weibo is de Chinese variant van Twitter. De Amsterdamse club bezit daarop liefst 1.2 miljoen volgers.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over