'Het werk wordt toch niet anders voor Keizer? Ben je mal'

'Het werk wordt toch niet anders voor Keizer? Ben je mal'
19 Juni 2017 09:34
© ProShots

Trainer Marcel Keizer werd in het afgelopen seizoen tweede in de Jupiler League met Jong Ajax, maar hoe je het ook wendt of keert, we hebben hier te maken met een relatief onervaren oefenmeester. Leo Beenhakker zegt echter in gesprek met het Algemeen Dagblad dat we het verschil tussen De Toekomst en het stadion van Ajax niet moeten overdrijven.

Don Leo begint zijn verhaal: "Tsja, van De Toekomst naar de Arena met 50.000 mensen. Maar het werk wordt toch niet anders? Ben je mal. Zo moet je het ook zien. Joh, ik vond al die aandacht heerlijk. Hoe meer mensen, des te beter voor mij. De adrenaline spoot uit mijn oren."

De oud-coach van onder meer Feyenoord en Real Madrid gaat verder: "En even voor de duidelijkheid: dat is geen verdienste van mij, hè. Ik heb er gewoon echt nooit van wakker gelegen. De één heeft dat wel, de ander niet. Zit in je opvoeding, je ouders dus of een gunst van onze lieve Heer. Daar ga ik nu niet over discussiëren, hè. Ik bedoel meer: hij zal ook juist moeten genieten van die druk. Ik ken Marcel Keizer niet goed als trainer. Maar ik lees en hoor dat hij er klaar voor is. Nou, hup, vooruit, aan de slag."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over