Pepe tegen Ronaldo: vertrek naar deze club

Pepe tegen Ronaldo: vertrek naar deze club
19 Juni 2017 09:21
© ProShots

De Portugese centrumverdediger Pepe vertelde onlangs dat hij helemaal klaar was met Real Madrid. De mannetjesputter liet weten dat hij vond dat hij geen eerlijke kans had gehad van coach Zinedine Zidane en bovendien zou er het een en andere hebben geschort aan de communicatie. Pepe snapt zijn vriend Cristiano Ronaldo dan ook heel erg goed.

Ook de aanvaller zou namelijk willen vertrekken uit het Estadio Santiago Bernabéu, door de beslommeringen met betrekking tot de aanklacht wegens belastingontduiking die hij aan zijn broek heeft gekregen. Pepe tekent hoogstwaarschijnlijk bij Paris Saint-Germain en zegt op de Spaanse televisie dat hij vindt dat zijn maatje met hem mee moet gaan naar de Franse hoofdstad Parijs.

Bij Onda Cero komt de beuker aan het woord. "Cristiano, vriend, Real Madrid heeft jou niet verdedigd toen je de club nodig had. Kom naar Paris Saint-Germain, dan kunnen we weer samenspelen, dan kunnen we weer samen zijn." Naar verluidt vraagt Real ongeveer 200 miljoen euro voor Ronaldo, maar zaakwaarnemer Jorge Mendes zou verwachten dat De Koninklijke ook genoegen neemt met 150 miljoen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.