'Feyenoord onderhandelt maandag over terugkeer'

'Feyenoord onderhandelt maandag over terugkeer'
19 Juni 2017 09:16
© ProShots

De Eredivisie-topclub Feyenoord heeft momenteel toch een groot aantal transfertargets. Robin van Persie van Fenerbahçe bijvoorbeeld, maar ook Sofyan Amrabat van FC Utrecht en Jean-Paul Boëtius van FC Basel. Op maandag gaat technisch directeur Martin van Geel in gesprek over de laatstgenoemde, die Eljero Elia moet opvolgen in De Kuip.

De Telegraaf schrijft over Boëtius: "Feyenoord start vandaag de onderhandeling op met FC Basel over het terugkopen van Boëtius, die in Zwitserland overbodig is en daardoor weer betaalbaar is."

Er waren meerdere opties voor de linkervleugel. "Larsson van Heerenveen was een alternatief, maar veel te duur. Andersom wilden de Friezen voor doelman Warner Hahn na weken discussiëren slechts 5 ton betalen. Dan was er nog Ola John, die de potentie heeft om zich weer in Oranje te spelen, maar voor wie Benfica op dit moment ook nog een vermogen vraagt. Van Boëtius wist Feyenoord al dat de speler zelf geld wilde inleveren om terug te keren in De Kuip." Het is niet de verwachting dat FC Basel voor de transfer van de linkeraanvaller naar Feyenoord zal gaan liggen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.