'PSV verliest mogelijk nóg een verdediger'

'PSV verliest mogelijk nóg een verdediger'
19 Juni 2017 08:09
© ProShots

Centrumverdediger Hectór Moreno acteert in het aankomende seizoen in ieder geval niet meer in het shirt van PSV: de Mexicaan is inmiddels al verkocht aan het Italiaanse AS Roma. Daarnaast staan Jetro Willems en Santiago Arias op de nominatie om te vertrekken, maar ook Joshua Brenet ligt blijkbaar goed in de markt.

De Telegraaf schrijft op maandagmorgen: "PSV wil deze transferwindow Jetro Willems en Santiago Arias verkopen, maar ook de derde vleugelverdediger in de selectie, Joshua Brenet, heeft over belangstelling niet te klagen. Met overtuigende optredens in de Champions League heeft de pijlsnelle vleugelverdediger de interesse gewekt van clubs in Italië, Groot-Brittannië en Duitsland. Udinese en Watford hebben het oog laten vallen op de pijlsnelle vleugelverdediger, die ook bij Fiorentina, Celtic, 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt op het lijstje van interessante transfertargets staat."

De krant gaat verder: "Brenet kende afgelopen seizoen een sterke eerste seizoenshelft, waarin hij zelfs doordrong tot het Nederlands elftal. Maar hij zat na de winterstop veelvuldig op de bank, omdat de voorkeur op de rechtsbackpositie uitging naar Arias en op de linksbackpositie naar Willems. Gezien de verwachte leegloop in Eindhoven, die sowieso de defensie zal treffen, zal PSV er veel aan gelegen zijn om Brenet te behouden."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Frevol54 +169 19 Jun 2017 om 09:39 Rang: Basisspeler
    Feit is dat de 3 grote clubs weer met een voor de helft gewijzigd team gaan aantreden in Europa, dat komt de ranking niet ten goede.
  • enigmatisch1 +13236 19 Jun 2017 om 16:48 Rang: Utopisch
    Brenet behouden??? Kom op zeg, denk eens na!

Meer over