'Van Persie gaat alléén naar Feyenoord als dit gebeurt'

'Van Persie gaat alléén naar Feyenoord als dit gebeurt'
19 Juni 2017 07:00
© ProShots

Robin van Persie werd in de afgelopen weken meermaals in verband gebracht met Feyenoord, en de laatste dagen werden de speculaties wel heel erg hevig. De Telegraaf schrijft nu dat de Rotterdammers hun 'verloren zoon' daadwerkelijk willen hebben, maar de transfer van Van Persie naar De Kuip heeft behoorlijk wat haken en ogen.

De krant bericht over de Oranje-topscorer aller tijden: "Hij is voor Feyenoord potentieel de grote blikvanger na het afscheid van Dirk Kuyt. Een routinier, nieuw boegbeeld, leider in de kleedkamer en multifunctioneel in het elftal; in de ogen van trainer Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Van Geel is hij het allemaal. Maar het probleem is dat zijn transfer nog complexer is dan die van alle andere targets."

Fenerbahçe betaalde twee seizoenen terug zes miljoen euro voor Van Persie aan Manchester United. "De vraag is of de club dat bedrag al na twee seizoenen wil afschrijven. Daarnaast heeft de nieuwe trainer van de Turken, Aykut Kocaman, niet aangegeven dat hij Van Persie kwijt wil. Alleen als Fenerbahçe wordt gedwongen het mes te zetten in de salarishuishouding, kan er een mogelijkheid ontstaan voor de ex-Feyenoorder om te praten over een terugkeer naar De Kuip. Daarbij kan Feyenoord hem overigens maar een schijntje van zijn huidige salaris bieden."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.