'Superboer' kijkt rond: "Niet alleen die wedstrijd tegen Ajax"

'Superboer' kijkt rond:
19 Mei 2017 23:26
© ProShots

Bryan Smeets neemt deze zomer afscheid van eerstedivisionist De Graafschap. De 24-jarige middenvelder heeft ambities, al kwam het vertrek ook voor hem enigszins onverwachts.

"Het is niet helemaal mijn eigen keuze geweest", vertelt de populaire Limburger aan Omroep Gelderland. "Ik heb mijn ambities en heb intern ook aangegeven hogerop te willen. Maar ik had zeker nog wel willen praten over de toekomst. Mijn gevoel is namelijk altijd goed geweest bij De Graafschap. En ik ben iemand die altijd alle opties open houdt."

Smeets hoopt mede op basis van het seizoen 2015-2016 op een mooie vervolgstap. "Ik heb bij De Graafschap toen mijn debuut gemaakt in de Eredivisie en ben blijkbaar wel opgevallen. Het is niet alleen die wedstrijd tegen Ajax zoals je vaak hoort. Veel clubs hebben kunnen zien wat ik kan. Niets is nog concreet."

Er is Eredivisie-interesse voor hem, maar ook her buitenland geldt als optie. "Duitsland lijkt me ontzettend mooi, net als Engeland. Twee fantastische landen. Een aantal dingen loopt, maar ik ben voorzichtig. Pas als ik een handtekening heb gezet onder een nieuw contract, ben ik blij."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.