"Volgens mij is het Kuyt gewoon ingefluisterd"

19 Mei 2017 22:02
© ProShots

Dirk Kuyt stopt na dit seizoen met voetballen. De Feyenoord-aanvoerder heeft de kans gekregen om mee te lopen met technisch directeur Martin van Geel met de optie om het uiteindelijk over te nemen, iets waar Johan Derksen wel wat in ziet.

"Dirk kan zo mooi groeien in zijn nieuwe rol door met Van Geel mee te lopen", aldus de analist bij Voetbal Inside. "Met al zijn contacten moet hij dat wel kunnen. Dirk heeft in heel Europa een netwerk omdat hij overal heel goed ligt en een aardige gozer is. Verder is hij financieel onafhankelijk en kan hij rustig vier jaar meelopen."

"Ik zie hem niet echt als directeur", countert tafelgenoot René van der Gijp. Aad de Mos heeft eveneens zijn twijfels. "Volgens mij is het Dirk gewoon ingefluisterd door zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. Begin eens met de jeugd te trainen, loop rond op Varkenoord en luister naar Wim Janssen."

De Mos legt uit: "Je moet als technisch directeur het gevoel voor de juiste spelers in je vingers hebben. Dat heb je van nature, of je hebt het niet."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Spons -240 19 May 2017 om 22:05 Rang: Vice-aanvoerder
    Kuyt is de dominee van de religie die Feyenoord heet. Jammer dat religie over het algemeen gevaarlijk is, met name wanneer je ziet dat de belangrijkste pijler het antisemitisme is.
  • HanV +1745 20 May 2017 om 09:05 Rang: Wereldspeler
    Aad de Mos heeft even niet geluisterd. Of zit er zo weinig verschil tussen de opleidingen trainer en TD.

Meer over