'Europa League-deelnemer blijft azen op Larsson'

'Europa League-deelnemer blijft azen op Larsson'
19 Mei 2017 20:02
© ProShots

Sam Larsson is nog steeds een optie voor de Italiaanse subtopper Atalanta Bergamo. De club mag zich opmaken voor Europees voetbal en speurt om die reden naar zomerse versterking.

Atalanta lijkt deze zomer meerdere spelers uit te zwaaien, zoals aanvallers Aleksandar Pesic en Marco D'Alessandro. Ook voor aanvallende middenvelder Jasmin Kurtic lijkt er geen toekomst meer te zijn in Bergamo. Versterking op de transfermarkt lijkt dan ook reëel.

Volgens Bergamo Post is Larsson evenals Federico Ricci (Sassuolo) en de transfervrije César Falletti in beeld. Atalanta toonde al vaker interesse voor de Zweedse buitenspeler van sc Heerenveen, maar tot op heden resulteerde dat nooit in een transfer. Mogelijk lukt dat deze zomer wel.

Larsson heeft al vaker aangegeven open te staan voor een stap hogerop. De kans is groot dat zijn club hem deze stap gunt, mits er voldoende geld op tafel komt.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • de Analist -7014 19 May 2017 om 19:34 Rang: Legende
    kom eerst maar naar Feyenoord