Langeler veegt vloer aan met Jupiler League: 'Heel matig'

Langeler veegt vloer aan met Jupiler League: 'Heel matig'
19 Mei 2017 14:24
© ProShots

Art Langeler was woensdagavond namens PSV aanwezig bij de seizoensafsluiting van de Jupiler League. Daar komt hij al jaren, maar hij is niet bepaald onder de indruk. Dat blijkt uit zijn column op de website van de Eindhovenaren.

"Na viermaal met PEC Zwolle en even zo vaak met Jong PSV aanwezig te zijn geweest, kan ik denk ik redelijk oordelen over de ontwikkeling van de Jupiler League. En die is niet enorm goed…", begint Langeler.

"Laat ik maar met de deur in huis vallen: het was heel erg matig georganiseerd. De laatste jaren wordt het ‘feest’ georganiseerd bij verschillende clubs, deze keer in IJmuiden bij Telstar. Mooie accommodatie voor dit evenement, in elk geval de (relatief) nieuwe hoofdtribune is schitterend. Dat het binnen over de 40 graden Celsius was dat kan, de eerste zomerdag moet iedereen even wennen denk je dan..."

"Maar verder leek het wel of we op een verkeerde plek in een verkeerd jaar waren beland. Zo zagen we schitterende beelden, minutenlang, van hoe Sparta Rotterdam kampioen werd. Mooi, alleen jammer dat dit vorig seizoen was. De presentatoren en sprekers waren slecht voorbereid en wisten duidelijk merkbaar weinig tot niets van de Jupiler League. De man die de prijzen uitdeelde gaf ook onomwonden aan dat hij eigenlijk nooit in Nederland is en dus niets ziet van de wedstrijden, tsja…."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over