'Op korte termijn duidelijkheid over toekomst Wenger'

'Op korte termijn duidelijkheid over toekomst Wenger'
19 Mei 2017 13:04
© ProShots

Het bestuur van Arsenal neemt kort na de finale van de FA Cup op 27 mei een besluit over het al dan niet aanblijven van trainer Arsène Wenger. De Franse coach heeft dat vrijdag tijdens zijn persconferentie gezegd.

"Ik weet niet wat de uitkomst zal zijn. Het bestuur zal over meer zaken een beslissing nemen en een daarvan is wat er met de manager gebeurt", aldus Wenger, die al lange tijd onder vuur ligt vanwege de teleurstellende prestaties van de Gunners.

Wenger is sinds 1996 coach van de Londense club en zijn contract loopt na dit seizoen af. Arsenal kende de laatste weken wel een opleving en is nog in de race voor een ticket voor de Champions League. Everton is zondag de laatste tegenstander in de Premier League. Dan volgt de Cup Final op Wembley tegen Chelsea.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +678 19 May 2017 om 14:46 Rang: Aanvoerder
    maakt de weg vrij voor een nieuwe jonge coach en wie weet wel een nederlandse als een de boer/bergkamp combi of een gio.

Meer over