'Het is duidelijk dat wij willen dat Robben terugkeert'

'Het is duidelijk dat wij willen dat Robben terugkeert'
19 Mei 2017 11:40
© ProShots

Arjen Robben speelde in de Nederlandse Eredivisie voor PSV en FC Groningen, alvorens hij naar het Engelse Chelsea vertrok. Het is niet uitgesloten dat de vleugelspits in de toekomst zijn rentree maakt in onze competitie en FC Groningen hoopt heel erg dat dat in het Noordlease Stadion zal zijn.

Directeur Hans Nijland vertelt over de inmiddels toch veelbesproken Robben-terugkeer aan RTV Noord: "Het is duidelijk dat we daar al veel over hebben gesproken. We zien het nu ook bij Dirk Kuyt en Feyenoord. Het zou inderdaad een absolute droom zijn. Als Arjen daar bereid toe zou zijn, dan is hij meer dan welkom. Sterker nog, als je iemand als Robben aan je organisatie kan toevoegen, dan kun je als club een volgende stap maken."

De bestuurder plaatst gelijk een kanttekening. "Maar Arjen voetbalt volgend jaar ook nog bij Bayern München en dat doet hij nog steeds heel goed. Maar goed, er is ergens een begin en ergens een eind en dat geldt ook voor zijn voetbalcarrière. Maar wij allemaal zouden het geweldig vinden als hij wat voor de club gaat doen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • mojorisin +14480 19 May 2017 om 11:26 Rang: Utopisch
  Gaat ook wel gebeuren, hij is hier vlakbij Groningen (Haren) een nieuw huis aan het bouwen, op een paar km van het stadion.. Maar als speler zie ik het eerlijk gezegd niet meer gebeuren, wel een andere functie binnen de club..
 • flexen +5014 19 May 2017 om 11:37 Rang: Goddelijk
  1 speler is niet genoeg, zag je ook bij vorig seizoen. Kuyt is een held maar hij heeft het natuurlijk niet alleen gedaan eh

  Beker kan je zeker pakken met Robben erbij
 • BHJ -4242 19 May 2017 om 12:09 Rang: Utopisch
  Zou wel een stunt zijn als hij nog bij Groningen gaat spelen