Anderlecht: hij gaat ons inderdaad verlaten

Anderlecht: hij gaat ons inderdaad verlaten
19 Mei 2017 10:35
© ProShots

RSC Anderlecht is zeker van minstens 15 miljoen euro van de Champions League en daardoor kan Paars-Wit enkele van zijn topspelers houden. De Brusselaars gaan drie sterkhouders aan boord houden.

Herman Van Holsbeeck heeft slecht én goed nieuws voor de fans van RSCA. "Tielemans tekende nog nergens, maar gaat vertrekken. Dendoncker: die gaan we wel houden. De halve Premier League zit op hem te wachten, maar als we volgend seizoen een goeie basis willen hebben in onze ploeg is het cruciaal om Leander hier te houden. Met het geld van de Champions League hebben we trouwens meer mogelijkheden om rond hem te bouwen. We kunnen al eens een half miljoen meer uitgeven", zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Kara en Frank Acheampong vertrekken mogelijk wel. "Met Kara en Acheampong zijn duidelijke afspraken. Als ze opnieuw naar Engeland kunnen, mogen ze gaan voor een bepaalde prijs.Teo willen we houden, want hij blijft een goalgetter. En bij Najar zitten zowel wij als club als hij als speler in een zwakke onderhandelingspositie na zijn blessure. Daarom lijkt het ons beter dat ook hij blijft."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.