'Memphis tegen Lyon: haal deze Nederlander'

'Memphis tegen Lyon: haal deze Nederlander'
19 Mei 2017 09:30
© ProShots

Memphis Depay speelt nu een half jaartje voor Olympique Lyon en dat gaat an sich vrij voortvarend. In Frankrijk vindt men de Nederlander ietwat wisselvallig, maar hij heeft al een paar mooie dingen laten zien. Nu zou de Oranje-international de komst van een PSV'er hebben aangeraden bij de clubleiding in Lyon.

Memphis vormde in het Philips Stadion een geducht tandem met vleugelverdediger Jetro Willems en die laatste vertrekt naar alle verwachting in de aankomende transferzomer uit Eindhoven. Volgens de Franse media zou Memphis graag zien dat Willems in het Parc Olympique Lyonnais komt spelen en dat heeft hij ook aangegeven bij de clubleiding. Het is de vraag of de Fransen ook daadwerkelijk brood zien in een deal met PSV.

Ongeveer een jaartje geleden werd Willems nog in verband gebracht met een andere Ligue 1-topclub, namelijk AS Monaco. Het werd echter vrij snel weer stil rond de link tussen de Nederlander en de werkgever van Kylian Mbappé. Ook werd Willems een tijdje geleden nog genoemd bij Liverpool, maar dat spoor lijkt eveneens dood te zijn.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • BHJ -4242 19 May 2017 om 10:17 Rang: Utopisch
    Ja, daar zal Lyon echt iets mee opschieten hahahaha
    Kijkt Memphis wel eens voetbal?