Voormalig Heracles-speler heeft waarschuwing voor Feyenoord

Foto: Voormalig Heracles-speler heeft waarschuwing voor Feyenoord

Heracles Almelo heeft nog één puntje nodig om zich zeker te stellen van deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Dat puntje moet echter wel behaald worden bij Feyenoord, dat kampioen is bij een zege.

“Ik verwacht dat Heracles er ook vol op klapt en gaat voor een overwinning of een punt”, blikt oud Heracles-speler Antoine van der Linden terug met [i]RTV Rijnmond[/i]. “Maar dat verwacht ik ook van Feyenoord. Tegen Excelsior hebben ze het laten lopen. Dat ze vanaf minuut één laten zien wie de baas is. Dan ga ik ervan uit dat ze het goed gaan afsluiten.”

De voormalig verdediger heeft een hoge pet op van spits Samuel Armenteros. “Samuel heeft nog nooit zoveel goals gemaakt in een seizoen. Jaren geleden deed hij het hier (bij Heracles, red.) ook heel goed, maar het kwam er daarna bij Anderlecht en Feyenoord niet uit. Dat had ik niet verwacht. Met name bij Feyenoord niet. Hij is nu weer op de goede weg en echt een factor om rekening mee te houden.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie