Evaluatie bij PSV op komst: 'Daarbij kijk ik ook naar mezelf'

Evaluatie bij PSV op komst: 'Daarbij kijk ik ook naar mezelf'
21 April 2017 15:24
© ProShots

PSV krijgt zondagmiddag Ajax op bezoek. Als er van de Amsterdammers gewonnen wordt komt de tweede plaats weer een beetje in zicht (het verschil met Ajax is nu zes punten) en daarmee ook de voorronde van de Champions League.

"We willen het maximale eruit halen, zoals altijd. Dat zijn we aan onze stand verplicht", zei trainer Phillip Cocu vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie. Over alle kritiek op PSV haalt Cocu zijn schouders op. "Als je succes hebt is het altijd goed, ook al speel je slecht. Als de resultaten minder zijn, weet je dat er kritiek komt bij een topclubs. Daar moet je tegen kunnen."

Na het seizoen volgt er zoals altijd een grondige evaluatie. "En ja, daarbij kijk ik ook altijd naar mezelf. Dat deed ik als speler ook al. Dat moet niet afhankelijk zijn van een titel."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +677 21 Apr 2017 om 15:26 Rang: Aanvoerder
    toch kan het wellis zo zijn dat hij weg gaat/moet na het seizoen want het is wel erg ondermaats wat ze hebben laten zien als psv zijnde op alle fronten dit seizoen

Meer over