SN Exclusief: "Het was alles of niets aan begin van deze periode"

SN Exclusief:
21 April 2017 15:30
© ProShots

Ondanks een erg wisselvallig seizoen maakt De Graafschap nog kans op een prijs. De ploeg van trainer Henk de Jong staat na zeven speelrondes in de vierde periode op de tweede plaats, koploper Cambuur heeft een beter doelsaldo. "Het was alles of niets aan het begin van deze periode", verklaart De Graafschap-verdediger Jan Lammers de opmars van de Doetinchemmers.

Door Frank Nagel

Vrijdagavond neemt De Graafschap het in Almere op tegen Almere City FC. Tot afgelopen speelronde was Almere ook nog in de strijd om de vierde periode verwikkeld. Een fout van Almere-doelman Chiel Kramer zorgde er echter voor dat zijn ploeg verder achterop raakte bij Cambuur en De Graafschap. "Voor ons pakte dat foutje goed uit. Wij hebben nu ook een concurrent minder. Maar zij zullen vrijdag volle bak gaan, net als wij, dat maakt het alleen maar mooi", blikt Lammers tegen SoccerNews.nl vooruit op het belangrijke duel.

"Wij moeten de laatste drie wedstrijden gewoon winnen. Als dat dan betekent dat we niet de periodetitel pakken, moeten we zorgen dat we bij de eerste tien eindigen." De Graafschap staat op vijf punten achterstand van de tiende plaats. Na de wedstrijd tegen Almere City FC neemt De Graafschap het thuis nog op tegen Achilles’29, en sluit het de competitie af op bezoek bij FC Oss.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.