Ajax-talent heeft een duidelijke boodschap voor PSV

Ajax-talent heeft een duidelijke boodschap voor PSV
21 April 2017 12:35
© ProShots

Ajax plaatste zich donderdagavond ten koste van Schalke 04 voor de halve finales van de Europa League. Een bijzonder knappe prestatie van de Amsterdammers, die in de eerste helft van de verlenging nog op uitschakeling afstevenden.

"Uiteindelijk mag je het best wel een wonder noemen. Al hebben we het natuurlijk zelf afgedwongen", vertelt Donny van de Beek op de clubwebsite van Ajax. "De ontlading was niet normaal. Eerst met de fans in het uitvak, en vervolgens in de kleedkamer. Iedereen was door het dolle heen. Muziekje aan, zingen, schreeuwen en gek doen. Heerlijk. En eerlijk is eerlijk: we hadden in mentaal opzicht wel wat 'tikkies' gehad. Dit is een avond geworden om nooit te vergeten."

Van de Beek denkt niet dat Ajax zondagmiddag in de topper tegen PSV last zal hebben van de slopende wedstrijd tegen Schalke. "Voor het gevoel is het, denk ik, juist heel goed uitgepakt. Het geeft alleen maar extra kracht. Bovendien hebben we al eerder laten zien dat we twee wedstrijden per week kunnen spelen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over