'De rijke internationale subtop komt ongetwijfeld shoppen'

'De rijke internationale subtop komt ongetwijfeld shoppen'
21 April 2017 12:20
© ProShots

Ajax bereikte donderdagavond de halve finales van de Europa League. Een bijzonder knappe prestatie van de jonge Amsterdammers, maar het succes heeft volgens Valentijn Driessen ook een keerzijde.

Dat stelt hij in zijn column in De Telegraaf. "Zelfs het afserveren van een talentvolle lichting – El Ghazi, Bazoer, Gudelj, Tete en Riedewald – ten faveure van een nog jongere lichting met Dolberg, Kluivert, De Ligt, Van de Beek blijkt positief uit te pakken."

"Ongeacht hoe het seizoen afloopt – Ajax kan over een maand ook met lege handen staan – is er winst geboekt qua imago, uitstraling en spelerswaarde nationaal en internationaal. Vooral vanwege de prestaties en presentatie sinds Ajax - Feyenoord", vervolgt Driessen. "Het nadeel is dat de rijke internationale subtop ongetwijfeld komt shoppen komende zomer. Aan de andere kant is het opleiden en verkopen van toptalenten tegenwoordig ook strategie bij Ajax."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +677 21 Apr 2017 om 12:24 Rang: Aanvoerder
    een beetje open deur intrappen vind je ook niet valentijn