'Titelstress nu nog veel hoger dan bij ons in 1999'

'Titelstress nu nog veel hoger dan bij ons in 1999'
21 April 2017 12:10
© ProShots

Eindhovenaar Patrick Paauwe speelde acht jaar voor Feyenoord en maakte in Rotterdam ook het laatste kampioenschap van de club mee. Zondag duimt hij uiteraard voor PSV als de Eindhovenaren het opnemen tegen Ajax. Hij gunt Feyenoord de titel.

"De druk van het kampioen moeten worden zal nu nog veel meer voelbaar zijn dan achttien jaar geleden. Als speler moet je onverstoorbaar blijven. Dat lijkt misschien ­gemakkelijk, maar is niet voor iedereen weggelegd", vertelt Paauwe aan het Algemeen Dagblad.

"Feyenoord heeft geen slecht programma de komende weken en bewees allang dat het af kan rekenen met de ploegen die nu nog de tegenstander zijn. Zo simpel is het. Wat ik knap vond, was dat Feyenoord twee weken geleden de 2-0 in Zwolle nog naar 2-2 omboog. Het leverde maar een punt op, maar dat kan zomaar het beslissende puntje zijn geweest."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Snakebite +788 21 Apr 2017 om 13:08 Rang: Vice-aanvoerder
    Één punt voor, een veel beter doelsaldo en met Vitesse uit, Excelsior uit en Heracles thuis voor de boeg terwijl je twee grootste concurrenten nog tegen elkaar spelen...ik zou er vooraf elk jaar weer voor tekenen!
    Stress zou ik pas hebben als m'n concurrent 1 punt voor stond en nog tegen de drie bovengenoemde clubs zou moeten spelen.