'Bayern München krijgt antwoord van Onana'

'Bayern München krijgt antwoord van Onana'
21 April 2017 11:42
© ProShots

Keeper André Onana heeft zich dit seizoen al meermaals ontzettend belangrijk getoond voor zijn werkgever Ajax. De doelman uit Kameroen heeft nog een contract in Amsterdam tot medio 2018 en beide partijen zijn er vooralsnog niet uitgekomen. Bayern München is geïnteresseerd, maar de Duitsers hebben nu antwoord gekregen van de keeper.

De Duitse pers schrijft op vrijdag dat Der Rekordmeister vijf miljoen euro over zou hebben voor de diensten van de Ajax-sluitpost. Die laatste zou vervolgens een rol op het tweede plan moeten vervullen in de Allianz Arena, omdat Manuel Neuer in Beieren natuurlijk onaantastbaar is. Naar verluidt heeft de zaakwaarnemer van Onana echter aan de clubleiding van Bayern verteld dat zijn cliënt dit niet ziet zitten.

Dat betekent nog niet dat Onana ook daadwerkelijk in Amsterdam blijft. Ajax zal zijn contract moeten verlengen en anders dient hij mogelijk verkocht te worden. Ook ploegen als Olympique Marseille, Girondins Bordeaux, OGC Nice en het Spaanse Villarreal willen wel aan de slag gaan met de contractspeler van Ajax.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • Seagal +13649 21 Apr 2017 om 11:56 Rang: Utopisch
  5 miljoen gaat Ajax niet doen natuurlijk. vind voor dat bedrag maar een betere keeper, dat gaat je niet lukken denk ik
 • Maluku071 +887 21 Apr 2017 om 12:06 Rang: Vedette
  5 miljoen gaat Ajax niet doen natuurlijk. vind voor dat bedrag maar een betere keeper, dat gaat je niet lukken denk ik

  Hij heeft nog een 1-jarig contract in de zomer.
 • doncast +677 21 Apr 2017 om 16:56 Rang: Aanvoerder
  Hij heeft nog een 1-jarig contract in de zomer.


  die gaat wel bij tekenen denk ik hoor en ja dan nog 5 mln is wel weinig en waarom zou je als 20 jarige doelman ervoor kiezen op de bank te gaan zitten ipv spelen en daardoor ook sneller je te ontwikkelen.

  kun je wel zeggen een heel mooi loon maar die krijgt hij later ook wel met het talent dat hij heeft

Meer over