Kluivert: die zijn voor ons het makkelijkst

Kluivert: die zijn voor ons het makkelijkst
21 April 2017 10:25
© ProShots

Vleugelspits Justin Kluivert speelde vooral in de Amsterdam ArenA heel erg goed tegen Schalke 04. In Gelsenkirchen sneeuwde hij wat onder door de aanwezigheid van Sead Kolasinac en in de tweede helft werd hij dan ook vervangen. Toch was de ontlading groot bij de piepjonge Ajacied na de twee treffers van Ajax in de extra tijd.

In gesprek met het medium Goal vertelt Kluivert: "Dit voelt geweldig. Ik hoorde dat het twintig jaar geleden is dat dit is bereikt. Dat ik het dan op zo’n jonge leeftijd mee mag maken is mooi." Hij vond het überhaupt geweldig dat hij mocht starten. "Dan ben je heel opgewonden, want ik besef dat het heel mooi is om in een kwartfinale van de Europa League te staan als zeventienjarige. Ik appte meteen naar huis dat ik in de basis stond. Dat vinden ze leuk, maar ook wel heel spannend."

Nu wachten de spelers van Ajax gespannen op de loting. "Als ik er een moet kiezen dan is het Celta de Vigo, die zijn voor ons het makkelijkst. Ik ben benieuwd wie we loten, maar er komen nu alleen nog maar mooie wedstrijden, zoals de twee halve finales."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • Frevol54 +178 21 Apr 2017 om 10:49 Rang: Basisspeler
  Ik denk dat Celta de Vigo ook het liefst Ajax loot.
 • doncast +677 21 Apr 2017 om 12:47 Rang: Aanvoerder
  Ik denk dat Celta de Vigo ook het liefst Ajax loot.  dat weet ik niet ze verloren van een ajax met 5 'wisselspelers' terwijl zij nog echt moesten
 • Morfe0 -9844 21 Apr 2017 om 12:55 Rang: Utopisch
  Ik denk dat iedere club het liefst Ajax loot nu.

Meer over