'Koeman brengt sowieso bod uit op Ajacied'

'Koeman brengt sowieso bod uit op Ajacied'
21 April 2017 10:33
© ProShots

Everton doet het momenteel erg goed onder de hoede van de Nederlandse coach Ronald Koeman. De Toffees hebben echter ambities en willen de Champions League bestormen. Daarom krijgt de Zaandammer hoogstwaarschijnlijk een pittig transferbudget tot zijn beschikking en volgens de Engelse media dient een gedeelte daarvan door te vloeien richting Ajax.

Het medium The Sunday People schrijft namelijk dat Koeman zéér onder de indruk is van de verrichtingen van de piepjonge Ajacied Matthijs de Ligt. Vrijwel de hele Engelse top wil de zeventienjarige stopper hebben: Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur; alle sturen ze steeds maar weer scouts richting de Amsterdam ArenA.

Everton wil deze ploegen volgens het bovenstaande dagblad te snel af zijn door al in de aankomende zomer een miljoenenbod uit te brengen voor de diensten van De Ligt. Het is onbekend wat de Toffees precies willen betalen voor de Oranje-international, maar wel weten we dat ook middenvelder Davy Klaassen in de belangstelling zou staan van de ploeg uit Liverpool. Mogelijk gaat Koeman dus voor een package deal.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Morfe0 -9772 21 Apr 2017 om 10:18 Rang: Utopisch
    Rot op man , Klaassen begrijpelijk maar De Ligt met je poten afblijven.
  • doncast +678 21 Apr 2017 om 12:27 Rang: Aanvoerder
    maakt niet uit denk niet dat ajax de ligt al wil verkopen en denk ook niet dat de ligt nu al weg zou willen bij ajax lijkt me namelijk een verstandige jongen en weet ook dat hij nog wel een hoop te leren heeft

Meer over