Overmars: ik denk dat ze in Rotterdam blij zijn nu

Overmars: ik denk dat ze in Rotterdam blij zijn nu
21 April 2017 10:19
© ProShots

Directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax zat in Gelsenkirchen niet helemaal gerust op zijn stoeltje bij de wedstrijd tussen de Amsterdammers en Schalke 04. De oud-international van Oranje is ongelooflijk blij dat zijn werkgever de halve finales van de Europa League heeft gehaald, maar vreest nu voor PSV-uit.

Overmars zegt tegen De Telegraaf. "Als je kijkt naar die extra dertig minuten hebben we op basis van veerkracht verdiend gewonnen. Al was ik graag wat eerder naar huis gereden." Op zondag komt Ajax natuurlijk weer uit tegen PSV. "Ik denk dat ze in Rotterdam ook blij zijn nu. Maar als wij de finale maar halen."

Directeur Edwin van der Sar hoopt niet dat het een incident is. "Laten we hopen dat dat niet zo is. Het is een proces waar de club vijf, zes jaar geleden mee is gestart. Met de revolutie, een andere manier van denken, meer nadruk op de jeugdopleiding, oud-voetballers in de directie, een trainer die nieuw is (Peter Bosz, red.): wat kan zijn spel en filosofie brengen? Aankopen die gedaan zijn, waardoor het een mooie mix is."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Mokumstrots +2075 21 Apr 2017 om 10:57 Rang: International
    Tja.. Als je zondag niet op Feyenoord inloopt dan zit er niets anders op dan volledig op de EL te richten.

    Eerlijk gezegd zie ik ons aankomende Zondag niet winnen. Puur door het feit dat 9/10 spelers er gisteren aardig door heen zaten.
  • doncast +677 21 Apr 2017 om 13:59 Rang: Aanvoerder
    laten we hopen dat het zoals gezegd is ook kracht geeft doordat je op wilskracht juist de winst nog binnen sleepte en dat het nog door werkt naar zondag in de hoofdjes van we kunnen alles aan.

    maar denk idd ook wel dat het moeilijk wordt en als het dan een gelijkspel wordt vol gas inzetten op de el en 2e worden in de competitie

Meer over