'Diego Costa gaat 700.000 euro per week verdienen'

'Diego Costa gaat 700.000 euro per week verdienen'
21 April 2017 10:13
© ProShots

Spits Diego Costa werd in de voorbije transferperiodes al gelinkt aan een vertrek bij zijn werkgever Chelsea, maar toen kwam het er steeds niet van. Nu is de Spanjaard echter heel erg dicht bij een transfer, omdat er een club is die aan zijn exorbitante eisen wil voldoen.

Het Engelse dagblad The Daily Mail schrijft op vrijdagmorgen dat Costa hoogstwaarschijnlijk naar de Chinese Super League vertrekt. Eigenlijk staat de goalgetter helemaal niet zo te springen om naar het Verre Oosten te verhuizen, behalve dan als er een ploeg is die hem ongelooflijk veel geld wil betalen. De spits eist een salaris van 700.000 euro per week en naar verluidt gaat de ploeg Tianjin Quanjian daarop in.

De eigenaar van dat team, Shu Yuhui, laat weten: "We hebben de lat hier heel hoog liggen en we weten dat spelers van topclubs graag naar grote clubs als Bayern München en Real Madrid gaan. Maar wij azen op dezelfde categorie topvoetballers als Bayern en Real. Misschien moeten we een hogere prijs voor die spelers betalen, omdat onze club nog niet op hetzelfde niveau speelt als Bayern en Real."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Snakebite +788 21 Apr 2017 om 10:30 Rang: Vice-aanvoerder
    Wat een geld man...ongelooflijk wat voor gekke bedragen er betaald worden.
    Hoe kan je dat nou uitleggen aan een supporter Tiajin die er misschien €800 in de maand verdient?...crazy money!
  • doncast +677 21 Apr 2017 om 16:21 Rang: Aanvoerder
    maar ja hoe gek ben je dat je dat als eis hebt dan maar ja zolang het betaald krijgen hebben ze natuurlijk ook nog gelijk het te eisen

Meer over