Mourinho spreekt zich uit over blessure Zlatan

Mourinho spreekt zich uit over blessure Zlatan
21 April 2017 10:00
© ProShots

Het lijkt er momenteel wel heel sterk op dat het seizoen van spits Zlatan Ibrahimovic ten einde is. De Zweed kwam verkeerd terecht in het duel tussen zijn werkgever Manchester United en Anderlecht in de Europa League en coach José Mourinho vreest het ergste.

In gesprek met de Engelse media zegt hij: "Ik moet afwachten, want ik ben natuurlijk geen medische professional, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is. Op dit moment kan ik verder niets zeggen. Ik ben geen dokter." Ook de Argentijnse verdediger Marcos Rojo viel uit en The Special One vreest dat het einde verhaal is voor allebei deze belangrijke spelers van de Red Devils.

Anderlecht wist er op donderdagavond wel een verlenging uit te slepen op Old Trafford, maar werd uitgeschakeld door een goal van aanvaller Marcus Rashford. Mourinho: "Hij zat maanden zonder doelpunt, maar mijn vertrouwen in hem is altijd gebaseerd op zijn mentaliteit. Wij hebben vechters die een voorbeeld zijn."
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +677 21 Apr 2017 om 15:41 Rang: Aanvoerder
    hoop dat het meevalt maar kan wel eens een verrekking aan de banden zijn of erger