Onana: het team had me gewoon nodig

Onana: het team had me gewoon nodig
21 April 2017 09:13
© ProShots

Op slag van rust in het duel tussen Schalke 04 en Ajax in de Europa League raakte keeper André Onana geblesseerd door een botsing met de Duitse middenvelder Leon Goretzka. Het leek erop dat de Kameroener zich moest laten vervangen door Diederik Boer, maar na de pauze keerde hij toch terug op het veld.

In gesprek met AT5 vertelt hij nu: "Iemand schopte me. Pas vrijdag (vandaag, red.) kunnen we er meer over zeggen. Ik doe wat de dokter zegt en dan gaan we kijken of alles goed is." Afhaken was geen optie voor Onana. "Het team had me nodig. Het was belangrijk voor mij om erbij te zijn. Als we gingen verliezen, dan zouden we dat samen doen. En als we zouden winnen, dan ook."

Na de wedstrijd volgde er een soort polonaisestemming in de kleedkamer bij Ajax. "Iedereen was aan het dansen. Het was een gekke wedstrijd, het was heel moeilijk voor ons. Nu moeten we gaan uitrusten en nadenken." Op zondag dienen de Amsterdammers al weer in actie te komen, ditmaal in het Philips Stadion tegen de nummer drie van de Eredivisie PSV.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.