'Bijzonder opvallend nieuws voor Feyenoord'

'Bijzonder opvallend nieuws voor Feyenoord'
21 April 2017 08:44
© ProShots

Coach Giovanni van Bronckhorst werkt met een vaste basis bij zijn club Feyenoord en alles wat daarachter zit, een Renato Tapia, een Michiel Kramer, is toch wel een stukje minder. Hebben we het over de positie van rechtsback, dan kunnen we echter stellen dat Bart Nieuwkoop het goed doet. Het herstel van Rick Karsdorp verloopt echter spectaculair.

Journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad weet via zijn Twitter-account te melden dat de vleugelverdediger misschien zelfs tot de wedstrijdselectie voor het belangrijke duel met Vitesse zal behoren. Dat is bijzonder opvallend te noemen, want in de Klassieker tegen Ajax raakte Karsdorp geblesseerd en vervolgens vreesde men dat hij dit seizoen geen wedstrijd meer zou kunnen spelen. Het gaat echter heel erg goed met de rechtsback.

Ook buitenspeler Bilal Basaçikoglu is op de weg terug. De vleugelspits zou eveneens bij de selectie kunnen horen voor de wedstrijd tegen Vitesse in de GelreDome. Spits Nicolai Jörgensen en verdediger Terence Kongolo keerden al eerder terug en dat betekent dat Feyenoord vrijwel op volledige oorlogssterkte is. Alleen Sven van Beek dient nog toe te kijken.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Bennos52 +249 21 Apr 2017 om 15:46 Rang: Basisspeler
    Zorgt de adrenaline van de kampioensstress ervoor dat een lichaam zich sneller herstelt?