'Drie Eredivisie-clubs strijden om goaltjesdief van NAC'

'Drie Eredivisie-clubs strijden om goaltjesdief van NAC'
20 April 2017 19:13
© ProShots

Cyriel Dessers speelt volgend seizoen mogelijk in de Eredivisie, ongeacht de afloop van het seizoen bij NAC Breda. Verschillende clubs hopen de 22-jarige spits in de zomer te mogen begroeten als aanwinst.

Het duel van NAC met Helmond Sport zou zijn bekeken door scouts van FC Groningen, FC Utrecht en PEC Zwolle. "Wij hebben veel telefoontjes uit het binnen- en buitenland gehad en alles buiten de grote drie in Nederland heeft interesse getoond", zo laat zaakwaarnemer Laurens Lémotte weten aan BN/De Stem.

"Als NAC promoveert, is NAC onze eerste gesprekspartner. Dat is niet meer dan logisch. Maar in de Eerste Divisie is het moeilijk hem te houden. Cyriel is nog vrij jong en het is voor hem belangrijk om de juiste stappen zetten", aldus de makelaar van de spits, die nog een verbintenis heeft tot medio 2019.

Dessers noteerde dit seizoen 21 doelpunten en dertien assists in 33 competitiewedstrijden. Naar verluidt zou een geïnteresseerde club zo'n vier ton moeten betalen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • NMachiavelli -228 20 Apr 2017 om 20:05 Rang: Aankomend talent
    Zeer goeie spits. Hopelijk vertrekt die naar Zwolle. Mokthar - Dessers - Menig is wel een redelijke Eredivisie aanval.