KPN nieuwe hoofdsponsor Eredivisie

KPN nieuwe hoofdsponsor Eredivisie
20 April 2017 14:50
© ProShots

Vanaf komend seizoen is KPN de hoofdsponsor van de Eredivisie. KPN was al sinds 2014 een zogeheten official partner van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie.

Dat melden beide partijen donderdagmiddag via de officiële kanalen. De samenwerking wordt nu dus uitgebreid tot het niveau van hoofdsponsor. De Eredivisie zal niet de naam krijgen van de hoofdsponsor, maar KPN zal prominent zichtbaar zijn rondom het Eredivisievoetbal in alle stadions en tv-uitzendingen.

Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN, vertelt aan FOX Sports: "We zijn enorm trots dat we vanaf aankomend seizoen hoofdsponsor zijn van de Eredivisie. We bieden onze klanten nu al het Eredivisie voetbal via FOX Sports Eredivisie en de Goal Alert app en na de afgelopen drie jaren als Official Partner verbonden te zijn geweest, kijken wij er naar uit om het samenwerkingsverband met Eredivisie verder invulling te geven."

Alex Tielbeke, commercieel directeur Eredivisie Media & Marketing: "KPN en de Eredivisie hebben een heden, verleden en met deze stap vooral ook een veelbelovende toekomst met elkaar."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over