'Enorme druk bij Schalke: zéér opmerkelijke keuze'

'Enorme druk bij Schalke: zéér opmerkelijke keuze'
20 April 2017 11:40
© ProShots

Waar we eerder nog berichtten over de pijntjes van diverse Schalke 04-spelers, weten we inmiddels dat coach Markus Weinzierl een opmerkelijke beslissing heeft genomen over het al dan niet meespelen van twee man. Volgens diverse media worden de beide verdedigers Sead Kolasinac en Benedikt Höwedes 'gewoon' opgesteld.

Volgens BILD heeft de eigenaar van Schalke, Clemens Tönnies, met de vuist op tafel geslagen. Hij wil dat de ploeg er alles aan doet om de Europa League te winnen. Eerst moeten Die Königsblauen dan wel winnen van Ajax en dat belooft nog een hele kluif te worden. Coach Weinzierl is zijn plekje naar verluidt niet meer zo zeker en daarom gaat de oefenmeester risico nemen.

Volgens de krant Haller Kreisblatt heeft de trainer aangegeven dat Kolasinac en Höwedes in de basis zullen beginnen. Die eerste heeft echter al langer last van een kwetsuur, waar die tweede behoorlijk veel pijn heeft aan zijn kuit. Het is alleszins voor de hand liggend dat de twee sterkhouders van Schalke niet honderd procent zullen kunnen geven, maar door de grote druk van de clubleiding moeten ze tóch spelen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Morfe0 -9829 20 Apr 2017 om 11:33 Rang: Utopisch
    Zoek ze maar op , staan ook dan tegen Kluivert en Younes , lekker dus met snelheid , en met pijntjes sprinten , heerlijk , toe maar jongens , maak ze gek

Meer over