'Lukaku vertelt vrienden: ik wil naar deze club'

'Lukaku vertelt vrienden: ik wil naar deze club'
20 April 2017 10:14
© ProShots

Het is zeker geen geheim meer dat spits Romelu Lukaku aan het einde van het seizoen wil vertrekken bij zijn werkgever Everton. De grote vraag is nu waar de toekomst van de sterke Rode Duivel ligt. De Engelse media weten echter dat de Belg een geheimpje verklapt heeft aan zijn vrienden.

Volgens The Sun heeft Lukaku zijn naasten toevertrouwd dat hij zijn voetbalcarrière wil voortzetten bij Chelsea, de ploeg waar hij in een eerder stadium al onder contract stond. Dat levert mogelijk een probleem op voor de Toffees, omdat men op Goodison Park juist hoopt dat Manchester United snel concreet wordt voor de Belg, omdat de Red Devils vermoedelijk bereid zijn 120 miljoen euro af te tikken voor zijn diensten.

Dat laatste is niet helemaal zeker als het om Chelsea gaat. Ook Manchester City zou overigens in de markt zijn voor Lukaku, maar de verstandsverhouding tussen Everton en de Citizens is niet zo goed door de transfer van John Stones naar het Etihad Stadium. Lukaku richt al zijn pijlen dus op een deal met Chelsea.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over