'Ajax heeft rasvoetballers, bij PSV mis ik iets'

'Ajax heeft rasvoetballers, bij PSV mis ik iets'
20 April 2017 09:26
© ProShots

Gerald Vanenburg speelde in zijn carrière als profvoetballer in Amsterdam voor Ajax, maar ook in Eindhoven voor PSV. Hij vindt de aankomende strijd tussen Ajax en PSV dan ook speciaal en zal aandachtig toeschouwer zijn voor de televisie. Op dit moment geeft hij de Amsterdammers de overhand.

Dat is wat hij zegt tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik heb de wedstrijd tegen Schalke 04 vorige week gekeken en vond dat Ajax die wedstrijd vooral vanuit de agressiviteit won. Bij PSV mis ik juist iets. Ik word niet vrolijk van het voetbal op dit moment." Vanenburg gaat verder: "jax heeft met Kluivert en Younes twee rasvoetballers, spelers waar iedereen graag naar kijkt. Het probleem van PSV is dat ze niet constant zijn. Ze kunnen tegen elke ploeg punten laten liggen, blijkt dit jaar."

Analist Hugo Borst vertelde eerder over de wedstrijd in het Philips Stadion: "Heel lang heb ik gedacht: hier gaat Ajax struikelen. Maar Ajax in de vorm van de afgelopen weken gaat natuurlijk niet struikelen in Eindhoven. Hoezeer PSV ook lastig wil zijn, het willen verpesten, het is onmogelijk."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Morfe0 -9829 20 Apr 2017 om 09:40 Rang: Utopisch
    Guardado,Propper,Pereiro geen rasvoetballers?
    Schei toch uit man.

    De Balans bij PSV voorin klopt niet , geen buitenspelers , waardoor alles via de trechter gaat , maar rasvoetballertjes hebben ze wel.

Meer over