Anastasiou laat zich uit over vertrek bij Roda

Anastasiou laat zich uit over vertrek bij Roda
20 April 2017 09:13
© ProShots

Coach Yannis Anastasiou heeft het momenteel wel heel erg lastig bij Roda JC. De club uit Kerkrade vecht nog altijd hard tegen degradatie en de clubleiding van de ploeg weet niet of men wel verder moet gaan met de Griek. Anastasiou heeft inmiddels een verleidelijk aanbod ontvangen uit België van KV Kortrijk.

Hij zegt tegen De Limburger dat de aanbieding niet verkeerd is. "Het is allemaal nog niet duidelijk. Ik moet hierover goed nadenken en dan een antwoord geven. Bovendien heeft Kortrijk me verteld dat ze ook nog met andere kandidaten praten." De Belgen praten ook met Peter Maes (voormalig trainer Racing Genk) en Besnik Hasi (oud-trainer van Anderlecht). "Ik wil me eerst en vooral richten op het behouden van Roda JC voor de Eredivisie. Zondag spelen we een heel belangrijke wedstrijd in en tegen Utrecht. Daar richt ik nu al mijn energie op."

Roda heeft Anastasiou nog niet gepolst voor een langer verblijf. De Limburgers willen eerst zeker weten dat de ploeg ook in het aankomende seizoen nog op het hoogste niveau uitkomt, daarna zal de beslissing volgen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Hattrick +890 20 Apr 2017 om 09:21 Rang: Legende
    Snel weggaan daar in die puinhoop. Volgend seizoen wordt je sws ontslagen.