'FC Barcelona raakt ster kwijt in transferzomer'

'FC Barcelona raakt ster kwijt in transferzomer'
20 April 2017 07:17
© ProShots

Het begint er meer en meer op te lijken dat FC Barcelona bezig is aan een verloren seizoen. De Catalanen staan in de Spaanse competitie achter op Real Madrid en hoeven zich ook niet te melden voor de halve finales van de Champions League. In de aankomende zomer gaat er hoogstwaarschijnlijk veel veranderen in het Camp Nou-stadion.

De Spaanse krant Ara schrijft op donderdagmorgen dat Barça hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met een vertrek van middenvelder Andrés Iniesta. De technicus is momenteel 32 jaar oud en zou het tijd vinden voor een avontuurtje in het buitenland, waarbij de Major League Soccer zijn voorkeur geniet. Een bron dicht bij de speler zegt tegen het medium dat het ook nog zou kunnen zijn dat Iniesta gewoon in Catalonië blijft, maar hij schat die kans op 'een stuk minder dan vijftig procent'.

Door zijn relatief hoge leeftijd wordt Iniesta dit seizoen zo nu en dan al gespaard door coach Luis Enrique en naar verluidt wil Barça in de zomer zorgen voor wat meer power op het middenveld. Iniesta lijkt daar hoe je het ook wendt of keert het slachtoffer van te worden.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Hattrick +892 20 Apr 2017 om 09:13 Rang: Legende
    Met het nog 1 jaar contract van Messi erbij kan Barcelona nog wel eens enorm verzwakt worden. Er moet dan zeker wat bij gekocht worden. Hazard?