'United wil Ajacied hebben na tip Van Gaal'

'United wil Ajacied hebben na tip Van Gaal'
20 April 2017 07:03
© ProShots

Directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax gaat hoogstwaarschijnlijk wel een drukke transferperiode tegemoet. Een aantal Ajacieden doen het namelijk goed op de scoutinglijstjes van de diverse Europese topclubs, waaronder bijvoorbeeld de jonge middenvelder Donny van de Beek. Ook Manchester United zou hem willen hebben.

De Engelse pers schrijft op donderdagmorgen dat de Red Devils Van de Beek al een langere periode in de gaten houden. Louis van Gaal, die het in het afgelopen seizoen nog voor het zeggen had op Old Trafford, is naar verluidt namelijk een grote fan van de kwaliteiten van de 20-jarige Ajacied. Hij zou achter de schermen aangegeven hebben dat Van de Beek naar Manchester moest komen en volgens de laatste berichten heeft de trainingswissel hier niet veel aan veranderd.

United is niet de enige club die achter de diensten van de Ajax-speler aanzit. Ook Bayern München en FC Barcelona houden hem namelijk goed in de gaten. Het is nu de grote vraag of deze Europese topploegen zich in de zomer al zullen melden voor Van de Beek. Mogelijk willen ze hem toch nog even laten rijpen in de Eredivisie.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Frevol54 +182 20 Apr 2017 om 09:51 Rang: Basisspeler
    Volgens mij mist hij wat scorend vermogen. Komt beter tot zijn recht als controleur.
  • Seagal +13649 20 Apr 2017 om 11:21 Rang: Utopisch
    lijkt me een onzinverhaal! LvG heeft 350 miljoen uitgegeven aan spelers die United momenteel zo snel mogelijk wil lozen omdat ze niet van het vereiste niveau zijn en dan ga je nu naar zijn spelerstips luisteren? dat lijkt me niet