Officieel: Feyenoord legt 'dynamische box-to-box speler' vast

Officieel: Feyenoord legt 'dynamische box-to-box speler' vast
20 Maart 2017 15:48
© ProShots

Feyenoord heeft de zestienjarige Orkun Kökcü tot medio 2020 gecontracteerd. De jeugdspeler, die volgend seizoen normaal gesproken voor de Onder 19-ploeg aansluit, zette afgelopen vrijdag al de benodigde handtekeningen onder de verbintenis.

"Ik ben ontzettend blij en trots dat ik een contract heb mogen tekenen bij de mooiste club van Nederland", laat de tiener weten op de clubwebsite. "Dit contract geeft me rust, maar ik besef ook dat ik me moet blijven ontwikkelen, want ik ben er nog lang niet. Ik zal mijn best moeten blijven doen, zodat ik hopelijk over een paar jaar in De Kuip kan gaan spelen."

Martin van Geel noemt de jeugdinternational 'een multifunctionele middenvelder'. "Hij is een dynamische box-to-box speler, die een goed loopvermogen, een goede techniek en een goed inzicht heeft", aldus de technisch directeur. "Met dit contract willen we hem stimuleren om zich verder te ontwikkelen en we hebben er vertrouwen in dat hij dat zal gaan doen."
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • FR-Zuid! -1139 20 Mar 2017 om 15:54 Rang: Goddelijk
    Groot talent, zit nu in de lichting die misschien de lichting van '94 (oa Woudenberg, Idrissi, Vilhena, Rekik, Ake, Boetius, Achahbar, Ebicilio en Kongolo) kan benaderen qua kwaliteit, alleen hopelijk worden zij beter begeleidt.