De Ligt: blunder is flinke smet op mijn week

De Ligt: blunder is flinke smet op mijn week
20 Maart 2017 09:28
© ProShots

Centrumverdediger Matthijs de Ligt speelde een ongelooflijk sterke partij voor Ajax tegen FC Kopenhagen in de Europa League. Op Woudestein tegen Excelsior was het echter helemaal anders, want de jongeling maakte een flinke blunder die leidde tot de 1-0 van de Rotterdammers. Daar reageert hij nu op.

In gesprek met De Telegraaf zegt De Ligt: "Donderdag moest ik alle pers te woord staan en dat was leuk. Nu hoort het er ook bij. Ik onderschepte de bal op links en wilde die naar Sanchez spelen. Ik heb de beelden nog niet teruggezien, dus ik weet niet wat er fout ging. Maar het ging fout. Nee, ik voel me niet in de steek gelaten door het team, want ik liet het team ook in de steek."

Vervolgens vertelt hij aan het medium Metro: "Dit is wel een flinke smet op een prachtige week. Het was een heel aparte week. Maar zo zit de voetbalwereld in elkaar. Veel jongens hebben dit al meegemaakt en nu is het mijn beurt."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Mokumstrots +2072 20 Mar 2017 om 11:05 Rang: International
    Ach.. Dat voorkomt iedereen wel eens.
    Het is veel kwalijker dat de jongens die het team op sleeptouw moeten nemen (gezien hun ervaring) het laten afweten in wedstrijden als dezen.

    Overigens weiger ik te geloven dat de wedstrijd van afgelopen Donderdag hier ook maar iets mee te maken heeft gehad. Daarvoor hebben er teveel spelers het laten afweten..
  • Hattrick +888 20 Mar 2017 om 12:02 Rang: Legende
    Verder speelde hij wel een sterke wedstrijd.

Meer over