Jörgensen: er kwam wat frustratie uit

Jörgensen: er kwam wat frustratie uit
20 Maart 2017 09:14
© ProShots

Spits Nicolai Jörgensen toont zich keer op keer ontzettend belangrijk voor Feyenoord. In de wedstrijd tussen de Rotterdammers en sc Heerenveen in Friesland maakte de Deen de belangrijke 1-1. Vervolgens zagen we hem een bal hoog in de tribunes peren en daar reageert de centrumaanvaller nu op.

Hij zegt in gesprek met ELF Voetbal Magazine: "Er kwam wat frustratie uit. We waren niet blij met de eerste helft, daarin haalden we niet ons normale niveau. Het was een zware wedstrijd, op een zwaar veld, met een tegenstander die er fel op zat. De tweede helft ging veel beter. Wat er in de rust in de kleedkamer is gebeurd? We hebben goed met elkaar gesproken. Er kwam geen toverdank of pilletje aan te pas, haha."

In het algemeen is Jörgensen juist hartstikke tevreden. "Ik ben heel blij en heel trots dat ik met negentien goals en tien assists zo belangrijk kan zijn voor dit team. Als ik voor het seizoen tegen familie en vrienden had gezegd dat ik half maart deze statistieken zou hebben hadden ze mij uitgelachen. Het is ook niet normaal. Ik heb mezelf zeker verrast bij Feyenoord."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.