'Koeman moet mikken op 70 tot 80 miljoen euro'

'Koeman moet mikken op 70 tot 80 miljoen euro'
20 Maart 2017 09:07
© ProShots

De Engelse ploeg Everton is in het hier en nu natuurlijk wel heel erg afhankelijk van de prestaties van spits Romelu Lukaku. Het ziet er echter alleszins naar uit dat de Rode Duivel na het huidige Premier League-seizoen voor een vertrek kiest bij de Toffees.

Het Engelse icoon Alan Shearer verwacht dat Everton gaat cashen voor de Belg. Bij de BBC vertelt de oud-speler van Newcastle United: "Dit is zijn vijfde volledige seizoen. Hij is op koers om minstens dertig wedstrijden te spelen in al die seizoenen en dat is gewoon uitmuntend. Ik denk wel dat hij gaat vertrekken. De grote jongens gaan zich mengen. Manchester United zal nog wel op zoek gaan naar een of twee aanvallers. Arsenal en Chelsea willen ook nog wel een aanvaller."

Het contract van Lukaku bij Everton loopt in de zomer van 2019 af. Coach Ronald Koeman kan echter geen ontevreden spelers gebruiken en dus zal de Belg hoogstwaarschijnlijk over een aantal maanden al verkocht moeten worden. "Hij is 23 jaar en heeft fantastische doelpuntenstatistieken. Everton betaalde drie jaar geleden 35 miljoen euro voor Lukaku, nu moeten ze mikken op zeventig tot tachtig miljoen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over