'Piqué níét uitgenodigd op bruiloft Messi door Shakira'

'Piqué níét uitgenodigd op bruiloft Messi door Shakira'
20 Maart 2017 09:00
© ProShots

De Spaanse media weten het zeker: centrumverdediger Gerard Piqué heeft geen uitnodiging ontvangen voor de aanstaande bruiloft van Lionel Messi en zijn vriendin Antonella Roccuzzo. Die laatste zou namelijk helemaal niets moeten hebben van Shakira, de vrouw van Piqué.

Het Belgische medium Het Laatste Nieuws schrijft op maandagmorgen: "Schrik niet als Gerard Piqué deze zomer ontbreekt op het trouwfeest van Lionel Messi. Volgens het Spaanse El Pais zou de centrale verdediger niet uitgenodigd zijn. De reden: de slechte relatie tussen de vrouwen van de twee Barça-vedetten. Messi en Piqué kennen elkaar al jaren. De twee ontmoetten elkaar in 2001 in La Masia, het jeugdcentrum van FC Barcelona, en wonnen sindsdien alles wat er te winnen valt bij de Catalaanse club." Piqué en Messi kunnen dan ook wel door één deur, maar dat kan niet gezegd worden van hun vrouwen.

Het dagblad gaat verder: "Toen Piqué in 2010 zijn toenmalige vriendin Nuria Tomas inruilde voor Shakira schoot dat bij Antonella Roccuzzo, de aanstaande bruid van Messi, in het verkeerde keelgat. Roccuzzo koos de kant van haar boezemvriendin Tomas en moest niets weten van Shakira." Piqué en Shakira kunnen dan ook géén uitnodiging verwachten voor de aanstaande trouwerij.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.