'PSV-groepsapp ontploft als Ajax en Feyenoord gekke dingen doen'

'PSV-groepsapp ontploft als Ajax en Feyenoord gekke dingen doen'
20 Maart 2017 08:08
© ProShots

PSV lijkt toch geen kans meer te maken op het kampioenschap, maar desondanks houden de spelers van de Eindhovenaren de concurrentie goed in de gaten. En als Ajax of Feyenoord gekke dingen doet, dan ontploft de groepsapp van de voetballers van PSV, zo onthult Siem de Jong.

De middenvelder vertelt aan De Telegraaf: "Ik ga niet elke wedstrijd voor de volle negentig minuten zitten kijken. Soms zet ik de tv aan en kijk ik een beetje mee in de hoop dat het daar niet goed gaat. Als er gekke dingen gebeuren bij Feyenoord of Ajax, dan wordt daar druk op gereageerd in onze groepsapp. Dan verschijnen er berichtjes als: yes, het kan nog, kom op."

Aan het begin van het seizoen werd De Jong soms uitgefloten in het Philips Stadion. "Je moet het publiek ook een beetje voor je winnen. Aan het begin van het seizoen was ik ook van goede wil, maar scoorde ik niet op de juiste momenten. Nu lukt dat dus wel." Coach Phillip Cocu zegt: "Siem heeft zijn kans in de basis gekregen en gepakt. Naast zijn diepgang en scorend vermogen is hij is ook een type dat bij corners de leiding neemt. Als hij op doel schiet, weet je dat het met beleid gebeurt. Siem heeft ook een zuivere trap binnenkant voet."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over