Kuyt: uitstel beroepszaak géén voordeel voor Vilhena

Kuyt: uitstel beroepszaak géén voordeel voor Vilhena
20 Maart 2017 06:25
© ProShots

Tonny Vilhena kroonde zich tot matchwinner in de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion in Friesland. De mannetjesputter was ongelooflijk belangrijk voor zijn ploeg en speelde goed. Vilhena kon alleen meedoen omdat de KNVB geen geschikte datum kon vinden voor zijn beroepszaak, maar Dirk Kuyt noemt dat geen voordeel.

De Katwijker vertelt aan De Telegraaf: "Misschien vergeten we dat deze jongen weken in een onzekere situatie zit. Hij weet niet wat er gaat gebeuren en dan wordt er van hem maar even verwacht dat hij als jonge voetballer alles van zich afschudt. Ik vind het echt heel knap wat hij doet. Tonny is zo ontzettend belangrijk voor deze ploeg. We willen ook met z’n allen bij elkaar blijven. We vormen één ploeg en daar hoort Tonny bij."

Journalist Hugo Borst van het Algemeen Dagblad is het niet eens met Kuyt. Hij schrijft: "Tonny Vilhena kan dan wel beweren dat zijn aanwezigheid niet uitmaakt, maar dat is wel het geval. Gisteren was hij de beste man, verantwoordelijk voor de ommekeer in de wedstrijd. Hij mist straks vier wedstrijden, die jongen wordt deze week namelijk niet vrijgesproken. Hij is de vleesgeworden consistentie."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • NielsK +9564 20 Mar 2017 om 07:37 Rang: Goddelijk
    Hugo, hij mist straks 4 wedstrijden? Ga er maar van uit dat Vilhena straks flinke strafvermindering zal krijgen, zeker na het incident van Klaassen dit weekend bij Excelsior wat door van Benthem zal worden getoond. Als hij 2 of 1 wedstrijd krijgt, zal mij dat niets verbazen