KNVB zet zichzelf voor schut met filmpje over jointje: 'Half Nederland zuipt zich een ongeluk'

KNVB zet zichzelf voor schut met filmpje over jointje: 'Half Nederland zuipt zich een ongeluk'
18 Februari 2017 18:25
© ProShots

De KNVB heeft in een poging om het drugsgebruik onder voetballers te minderen, een filmpje opgenomen waarin een meisje wordt 'veroordeeld' voor het roken van een joint. Op Twitter lacht men erom.

"Half Nederland zuipt zich een ongeluk in kantine na het voetbal en dan zo'n filmpje over een jointje. Je maakt jezelf zo belachelijk", is een veel geretweette reactie bijvoorbeeld.


Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • FR-Zuid! -1139 18 Feb 2017 om 19:28 Rang: Goddelijk
  Achja, ieder zo zijn ding. Als ze andere mensen maar niet ermee lastig vallen. Zijn genoeg mensen die rustig in hun eentje een jointje roken om tot rust te komen, terwijl er ook weer genoeg zijn die na een tijdje juist agressief worden ervan. Net zoals dat bij het drinken je agressievelingen hebt en de praatgrage dronkaards.

  Het beste (gezondste) is als je een ander soort iets zoekt om je ei kwijt te kunnen, zoals dat er best veel mensen gaan fitnessen ofzo (als hun gezondheid het toelaat).

  Ik vind het wel goed dat de knvb hier een standpunt hier inneemt, alleen dan mogen ze zich niet alleen op een ''joint'' richten, maar ook op de vele pillen, poeder en alcohol.

  Maar kortom, sommige kunnen het hebben en weer andere worden fucked'up als ze hun zooi gebruiken.
 • 333 half evil +1384 18 Feb 2017 om 20:39 Rang: Landskampioen
  Dit slaat echt nergens op, jointje is minder slecht voor je dan al het bier wat op de voetbal gedronken wordt, sommige mensen kunnen over wiet zo'n drama maken, beter om het niet te doen maar dat geld ook voor drank natuurlijk

Meer over